dimecres, 10 de març del 2010

Bàsquet: Resultats 1ª Fase

A punt de deixar l'hivern uns quants dels nostres equips de bàsquet hauran finalitzat la primera fase de lliga que determina el seu futur a la competició. Ara, els classificaran segons el nivell mostrat amb equips similars. Els resultats han estat els següents:


SÈNIOR MASCULÍ:

Entrenat er l'Albert i el Raül, acumula ja 15 victòries amb 21 partits disputats de 30 que els atorguen la 4a posició d'una lliga de 16 equips. Recordem que l'equip va assolir l'ascens la temporada anterior entrenat per l'Àngel i que juga amb una bona colla de jugadors formats a la base del club. Els play-off d'ascens són possibles...


SOTS 21 MASCULÍ:

En el primer any en la història del club que es compta amb participació en aquesta categoria i amb un equip molt jove, l'equip dirigit per en Patxi ha aconseguit 3 victòries en 20 partits i la 9a posició d'un total d'11 equips. Ara s'iniciarà una altra lliga amb equips de resultats similars on s'espera molta més igualtat.


CADET MASCULÍ:

L'estrena d'en Tony i e Jaume com a entrenadors presenta el següent balanç. A falta de 2 partits per cloure la lliga -un d'ells amb el cuer- el jove equip ha aconseguit una victòria en 20 partits. Actualment ocupa la penúltima posició. La qualitat de l'equip i les ganes dels entrenadors fa pensar que a la 2ª Fase ja no es notarà l'efecte d'adaptació a la categoria. Ànims!


INFANTIL FEMENÍ:

El canvi d'entrenadora no ha suposat cap daltabaix als èxits de temporades anteriors del bloc femení del club. Format per 16 jugadores, l'equip que entrena la Mónica s'ha guanyat la segona posició amb el mateix balanç que el líder (St. Feliu). 14 victòries en 16 partits els permeten classificar-se pel grup més fort de la segona fase on s'enfrontaran amb equips d'importants ciutats de la província com Olot, Banyoles, Girona i Sant Feliu. Felicitats!


INFANTIL MASCULÍ:

L'equip que porten en Marc i la Núria ha aconseguit bons resultats en la primera fase amb només dues derrotes en 8 partits. Això els permet obtenir la 2a posició. Ara falta veure que decideix el Consell Esportiu de la Selva per la resta de la temporada, inclosa l'opció d'anar a les finals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, on darrerament el club sempre aconsegueix classificar-hi algun equip.


ALEVÍ MASCULÍ:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada