dilluns, 24 d’agost del 2009

Copa, Lliga i Champions a TV3

El 2009-2010, la cadena catalana oferirà, en obert i per internet, el millor futbol del continent a més de 8 partits de Lliga del Barça i 8 del Madrid. Dos nous programes farciran la graella esportiva de TV3.


Arrenca la Lliga, arrenca la Lliga de Campions i arrenquen, amb un ritme trepidant, les retransmissions esportives a TV3. Amb els drets per a les tres pròximes temporades sota el braç, la cadena catalana dóna forma a una nova dimensió de programació esportiva que permetrà gaudir al màxim d'aquesta competició futbolística reservada, en exclusiva, als millors equips europeus. "Televisió de Catalunya sempre s'ha compromès amb l'esport i és un honor poder oferir la Copa, la Lliga i la Champions a la nostra audiència", apunta la directora de TVC, Mònica Terribas, que remarca la "dedicació intensa" i la implicació professional del planter d'esports de TVC.



A partir d'ara, els dimecres es transformen en nits de Champions en català i a TV3, amb l'emissió de 18 partits de la competició, inclosos, en la primera fase de grup, dos dels que disputi el Barça i dos del Reial Madrid. També es podrà veure a TV3 una de les semifinals i la gran final, que per primera vegada es jugarà en dissabte.

Els drets de la Champions se sumen als que la cadena té per emetre el partit de Lliga de dissabte a les 22.00 i els partits de Copa, contracte que també ha estat renovat per a les tres pròximes temporades i que permetrà emetre 8 partits del Barça i 8 del Madrid, inclòs el de la segona volta que disputaran els dos clubs, el 10 d'abril del 2010 al Bernabéu.


La nova temporada futbolística ha començat amb l'estrena de Bernat Soler com a encarregat de la narració dels partits, acompanyat de Pichi Alonso, que continua com a analista tècnic.



L'aposta per les noves tecnologies i internet

"Hem aconseguit uns drets de primeríssim nivell per tres temporades i això ens imposa el repte de saber administrar-los amb encert. Volem ser rigorosos però també pròxims a l'espectador, i volem cuidar al màxim la posada en escena, perquè el futbol és un gran espectacle". Amb aquesta contundència parla el cap d'esports de TV3, Josep Maria Farràs, que subratlla la convençuda aposta per les noves tecnologies. Un nou grafisme virtual permetrà recrear personatges i escenes en 3D al plató, l'emissió dels partits de la Champions que jugui el Barça al Camp Nou, en directe, serà en Alta Definició pel nou canal en proves (TV3HD) i també s'hi afegeix la incorporació de l'àudio DOLBY 5.1, un sistema d'àudio que permetrà sentir l'ambient de la Champions com mai fins ara i que TVC ja ha utilitzat en les transmissions de la Fórmula 1.

A més, els partits de Champions es podran seguir, simultàniament, per internet, a través d'elsesports.cat. El portal d'esports de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals crearà també un xat paral·lel a través del qual els internautes podran compartir els seus comentaris sobre els partits. L'estrena serà el 27 d'agost, amb la transmissió del sorteig de la primera fase i, l'endemà, amb la Supercopa d'Europa des de Mònaco.

Font: www.tv3.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada